Србија

СНП НАШИ: Не желимо исламизацију и насељавање миграната по српским селима и градовима – ЕВО ШТА СМЕРАЈУ …

СНП “Наши” изражава велику забринутост због све већег броја илегалних миграната који пролазе кроз Србију и најаве појединих политичара на власти који желе да их насељавају по селима у Шумадији и интегришу у наше друштво.

Без икаквог гласања или расправе власт у Србији жели да насељавањем мигранта надокнади велики број Срба који одлази из земље јер себи не могу да обезбеде основну егзистенцију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ми не желимо да се у нашим градовима и селима осећамо се као странци и да их поклонимо неким другим народима који немају ништа заједничко са нашом традицијом, културом и вером.

СНП “Наши” захтева да се донесе закон о забрани насељавања миграната у Србији и то из следећих разлога:

Становништво нације је сада око седам милиона и број становника се из године у годину смањује. Масовни прилив миграната довео би до тога да би се за веома кратко време убрзано променио етнички састав становништва.

Истраживања у Европи показала су да је имиграција резултирала појавом гета у многим градовима и повећањем претње од исламизације и развијања тероризма у њиховим окружењима.

У ЕУ су чак и најнасилнији заговорници мултикултурализма били принуђени да признају њен катастрофалан неуспех.

Политика отворених врата и неограничена, неконтролисана имиграција у читавој Европи воде до већих стопа криминала, дуже листе чекања у болницама, нижих образовних стандарда, већег пореза на доходак, нижих плата, веће незапослености, губитка идентитета, пада духа у заједници, рестриктивнијег рада полиције и ставарања сукоба у друштву по бројним основама.

СНП “Наши” захтева да се у најбржем могућем року формира радна група која ће радити на доношењу закона којим ће заштити грађане Србије од насељавања миграната у нашу земљу.

 

Извор: Србин.инфо