Србија

ШОКАНТАН ПРЕОКРЕТ У ИСТРАЗИ МАСАКРА: Отац Давора из Јабуковца открио кључан детаљ који мења све?! Ради се о предмету који је…

Фото: Инстаграм принтскрин

Славиша Пернић каже да се његов син после злочина понашао уобичајено и да је учествовао у припремама за славље.

Давор Пернић (35), који је ухапшен због сумње да је у Јабуковцу убио Рају Казимировића (73), његову мајку Драгицу (93), сестру Љубинку Оприкић (76) и њену ћерку Драгану Јозељић (53), дан после злочина славио је крсну славу Трнову Петку са породицом и пријатељима!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се сазнаје, Пернић је 7. августа упао на имање Раје Казимировића, починио крвави пир, а потом се вратио својој кући и учествовао у припремама за славу, коју су Пернићи прославили сутрадан, 8. августа.

Славиша Пернић, отац осумњиченог младића, рекао је да је тачно да се његов син после злочина понашао уобичајено и да је учествовао у припремама за славље, али је нагласио „да он не верује да је Давор убица“. Славиша се присетио 7. августа.

– Тог дана је углавном био код куће и не знам у ком периоду је он то могао да уради. Спремали смо се за нашу славу Петковачу, коју смо и прославили 8. августа. Због тога је више пута излазио из куће, углавном до продавнице, ишао је у набавку – каже Славиша, још увек видно шокиран оптужбама на рачун свог сина.

Како каже, да му је син ухапшен, сазнао је од полицајаца који су дошли на његов салаш.

– Тада ми је објашњено да не смем да излазим из куће и да ће доћи инспектори да све претресу. Трајало је то неколико сати. Потом сам видео да су однели оружје које је било затрпано на салашу. Не знам одакле то ту – каже отац и додаје да је сина видео три дана пре хапшења.

Садили дуван

– Дошао је код мене на салаш. Пробали смо да засадимо дуван, неколико стабљика, чисто да пробамо да ли ће да успе. Давор је обишао те биљке. Нисам приметио да је обилазио то место где је после нађено оружје – наводи старији Пернић и објашњава да је тек у понедељак пронашао место где је ископано оружје.

– Видео сам ту рупу. Био је ту најлон и деловало ми је прилично плитко за цео тај арсенал, али… – каже Славиша Пернић.

Он додаје да се Давор ниједног тренутка није чудно понашао да би на било који начин посумњао у њега.

– Не знам шта се десило, али ми је и мало чудно. Након убиства биле су информације да је убица оставио опушке од цигарета. Давор никад није пушио. Дуван што је пробао да сади хтео је да продаје – прича он.

Мистериозна Маја

Упитан да прокоментарише везу извесне Маје Б. и његовог сина, он истиче да за њу први пут чује.

– Он је имао раније девојку Мају, са којом је ишао у школу, али она се удала и живи у иностранству. А у Јабуковцу има много Маја. Давор ми никад није причао о девојкама, нити је било коју довео кући. Не знам ко је та жена – каже Славиша.

Подсетимо, Давор је на саслушању наводно рекао да је одлучио да опљачка Казимировића јер му је био потребан новац за лечење љубавнице. Покушали смо да ступимо у контакт са Мајом Б., али она није желела да даје изјаве. Иначе, судећи по Фејсбук профилу Маје Б., она и Давор су заиста били у контакту, јер он јој је лајковао слике.

Однео сину пакет

Славиша Пернић каже да још увек није успео да посети сина у притвору, али да му је јуче однео пакет са стварима.

– Нисам се видео са њим јер није било време посете. Однео сам му пакет са гардеробом, неке мајице, веш, панталоне, џемпер и средства за личну хигијену. Још увек сам у шоку због свега – искрен је отац осумњиченог за монструозно четвороструко убиство.

 

Извор: Курир.рс/ Ало.рс