Спорт Србија

СПРЕМИТЕ СЕ! Поново се уводи обавезни војни рок и сви ћемо да ставимо шлемове и да се возимо у тенковима и транспортерима!

Фото: Јутјуб

Превелика помпа и беспотрена негативна конотација дата је тенку постављеном испред стадиона „Рајко Митић“, тврди генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.

Он је изнео пример и да тенк постоји испред стадиона московског ЦСКА, као и топови на Арсеналовом Емирејтсу у Лондону, па нико не прави проблем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Велика се помпа подигла, посебно код оних коју су негативно писали. Не знам каква је разлика између топа и тенка“, алудирао је Терзић на стадион на коме је Звезда гостовала пре непуне две године.

Према његовим речима, не види због чега би некоме сметали и шлемови на играчима, односно целокупно славље на транспортеру.

Коме сметају тенк и транспортер и шлемови? Добио сам пре пар дана информацију да се поново уводи обавезни војни рок и треба сви да ставимо шлемове, да се возимо у тенковима и транспортерима, нека се спремају“.

Као замену теза види наводе да се „враћају деведесете“ због једног траспортера и изнео још један пример да је у САД демократија, па се улаже 600 милијарди долара за војни буџет.

Како је нагласио, чуо се са људима из УЕФА и открио да они не придају никакву важност тенку.

„Навијачи су га донели, у принципу припада њима и направули су мали Газиместан, нама не смета. То је симбол борбеног духа и није ван фер плеја“, закључио је он.

 

Извор: Тањуг