Свет Србија

СРБИЈА НА НОГАМА! ДЕВОЈКА КИДНАПОВАНА НАСРЕД УЛИЦЕ! Маскирани отмичари је увукли у комби док је очајнички вриштала УПОМОЋ!

Тројица мушкараца киднаповала су у среду држављанку Србије (35) у центру Торина усред бела дана.

Драма се одиграла на тргу Сан Карло у Торину, око 11 сати преподне. Поред Српкиње и мушкарца чији идентитет још није обелодањен, одједном се зауставио црни „фолксвагенов“ комби. Следећег тренутка, из њега су изашли маскирани отмичари са панцирима који су покушали обоје да их увуку унутра, али је мушкарац успео да се извуче и побегне, док су Српкињу увукли у возило и дали се у бег.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Очевици кажу да је сцена била као из филма.

– Обоје су вриштали, она је дозивала помоћ. Урлала је да неко позове полицију – испричао је радник једне посластичнарнице испред које се одиграла немила сцена.

За неколико минута полицијски аутомобили су блокирали тај део града и започета је потрага за црним комбијем.

У међувремену, виновници су покушали да пронађу заклон у оближњој приватној гаражи, како би се на кратко притајили. Међутим, наишли су на чувара гараже који им је објаснио да је њихово возило исувише велико да би се ту паркирали и да ће паркинг морати да пронађу на другом месту. Док су разговарали са чуваром, полиција их је опколила.

Полицајци су у комбију пронашли 35-годишњакињу, коју су отмичари везали канапом, а уста јој запушили лепљивом траком, и тројицу Немаца, од којих су двојица добро познати органима гоњења.

Лисице на руке су стављене власнику једне грађевинске компаније у Немачкој (54), и двојица младића старости 24 и 26 година.

 

Извор: Ало.рс