Србија

СРБИЈОМ КРУЖИ ЛАЖНА ВЕСТ: Грађани масовно наседају на невиђену превару!

У појединим медијима наводно је пренета нетачна вест, које је збунила бројне грађане Србије.

За сада није познато да ли је вест заиста објављена или је реч о монтажи. У сваком случају вест се масовно шерује на друштвеним мрежама иако је није могуце пронаћи на порталу „Блица“, који ју је наводно објавио. Редакција тог медија се није званично оглашавала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, иако се ради о нетачној информацији поједини представници опозиције су се залетели и искористили је за напад на председника Србије Александра Вучића.

Међу првима се јавио функционер Демократске странке Бранимир Кузмановић.

– Обично се трудим да будем пристојан, но овде можеш само рећи „ђубрад безобразна“. Научнички живот никад није лагодан за разлику од живота политичара. Друго, седам година малтретирају човека, не пада им на памет ни да га позову. Када добије позицију на Харварду онда се сете – написао је у коментару Кузмановић.

Јавио се и председник Демократске странке Зоран Лутовац, који је оставио увредљив коментар.

– Људи са таквим моралним схватањем и односом према ауторитетима нису потребни овој земљи. Да је ово рекао Стојковић за Вучића имало би смисла – навео је.

Људи из опозиције окупљени око Драгана Ђиласа, Вука Јеремића и Бошка Обрадовића користе све метода да ударе на власт, па и ову иако се ради о нетачним информацијама. Наиме, председник Србије никада није дао такву изјаву, због чега цео случај постаје још сумњивији.

Извор: Ало