Регион Србија

Српски туристи у Будви тражили шифру за вај-фај, а онда је конобар Албанац урадио нешто ОДВРАТНО!

Фото: Јутјуб

До свеђе је дошло само зато што су наши људи тражили шифру за вај-фај у локалу у коме су претходно платили лежаљке и наручили пиће.

Мржња према Србима у Црној Гори не јењава. На познатој плажи Јаз у Будви у кафићу „Спјађа д`оро“ Крушевљани М. Л. (37) и М. Г. (41) доживели су велику непријатност када их је конобар албанске националности назвао говедима и опсовао им „мајку српску“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да све буде горе, ови озбилни породични људи салву шовинистичких увреда добили су само зато што су тражили шифру за вај-фај у локалу у коме су претходно платили лежаљке и наручили пиће.

– Пријатељ и ја смо дошли на Јаз са подродицама и малом децом. Сместили смо се на лежаљке у кафицу „Спјађа д`

оро“ и уредно наручили пиће. Пошто сам видео да на отвореној интернет мрежи не може да се користи Вајбер него само Инстаграм и Фејсбук тражио сам од конобара шифру за вај-фај, али он је одбрусио да не моежемо да добијемо и да то није за нас – испричао је наш турсита.

Питао сам га „а шта сам то ја“, на шта је он одговорио „говедо“. Пошто нисам био сигуран да сам добро чуо пришао сам шанку и питао га „да ли си ми ти рекао да сам говедо“, на шта је он мртав-хладан одговорио да јесте. Потом сам га питао одакле је рекао је да је из Македоније и да је Албанац. – испричао је М. Л. (37).

Пошто је конобар остао при својим неумесним увредама дошло је до свађе, после које је породици из Крушевца опсовао „мајку српску“.

– Питао сам га да ми понови шта је рекао не би ли одустао од увреда како би се све смирило, али је он упорно понављао „говедо“ и „говедо“. Онда смо се посвађали и у тој раправи он је викнуо нама „је*ем ли вам мајку српску“. Други конобар су га некако склонили и ја сам тражио да дође власник кафића како би смо се пожалили, али он није дошао. Посто смо видели каква је ситуација, пријатељ и ја смо отишли са породицама да не би дошло до већих инцидената јер нам је заиста било тешко да се контролишемо на такве услове- објаснио је Крушевљанин.

Извор: srbijadanas.com