Србија

СТРАХ ЗАВЛАДАО СРБИЈОМ ПОСЛЕ ВУЧИЋЕВИХ РЕЧИ! Председник саопштио своју ОДЛУКУ: Народ има право да сазна ИСТИНУ!

Након обраћања амбасадора Руске Федерације и Александара Вучића уследила су питања новинара.

На питање новинара који је интерес јавности да скине ознаку тајности са докумената обавештајних служби, председник је рекао да је то било у интересу грађана и истине и истакао да је код одређених политичара у Србији завладао страх због свега оног што може да се открије о њима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– То сам урадио из неколико разлога. Када живите у друштву у коме неко свој нерад и лењаосдт правда нападом на власт. Када почну да вас оптужују, сматрам да је интерес јавности истина. Скинуо сам ознаку тајности у складу са законом јер људи у Србији имају право на истину. Многи се плаше са чега бих још могао да скинем ознаку. Показао сам ко су били стварни тирани и диктатори који су хтели све да контролишу. Ранко Панић је убијен од стране режима Јеремића, Ђиласа, и Тадића. То је срамота за државне органе. Ми смо за разлику од њих демократски оријентисани. Донео сам одлуку у складу са законом и опет ћу у колико буде потребно – истакао је Вучић.

На питање како је бивша премијерка Тајланда добила српски пасош председник је рекао да су наши пасоши потпуно либерализовани и да доводимо људе у нашу земљу у складу са нашим економским интересом.

Председник је истакао да очекује да ће му истражни органи доставити податке о особи која је пратила жену Предрага Малог.

– По ономе што сам чуо, биће интересантно да сазнамо и држављанство и идентитет особе која је пратила жену и бебу Предрага Малог – рекао је Вучић.

 

Извор: Ало.рс