Србија

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ЗЛОСТАВЉАЊА У МЕЛЕНЦИМА КОЈЕ ЈЕ ДЕВОЈЧИЦА ИСПРИЧАЛА СОЦИЈАЛНИМ РАДНИЦИМА!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Девојчица (6), за коју се сумња да ју је очух Ж. Ћ. из села Меленци сексуално узнемиравао, испричала је социјалним радницима ужасавајуће детаље о тортури коју је проживљавала док мајка није била код куће.

Детаљи овог случаја су узнемиравајући и нису погодни за малолетне и осетљиве особе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према незваничним сазнањима, полиција је 9. августа обавестила Центар за социјални рад да је жена З.Р. пријавила Ж. Ћ. (42) због сексуалног насиља над девојчицама, од којих је млађе дете његово. Социјални рад је предузео све активности у својој надлежности и дежурни социјални радници су изашли на терен. Како се сазнаје, успели су да остваре комуникацију са старијом девојчицом.

– Кроз разговор стручњака са дететом и показивањем делова тела, шестогодишњакиња је испричала да ју је очух додиривао по полном органу, што је њу болело, па је плакала и вриштала дозивајући мајку, али би он то радио када су биле саме с њим код куће. Она је испричала и да је очух пред њом и сестром вадио полни орган и додиривао се – каже извор упућен у случај и додаје да ту није крај већ да је девојчица испричала и о разним другим гнусним детаљима који су пратили то сексуално насиље.

Девојчица је испричала да ју је он наводио и да „поломи икону на зиду и убије своју сестру ножем.

Према сазнањима листа, мајка девојчица испричала је да је посумњала да њен ванбрачни супруг злоставља ћерке кад је једног дана ушла у купатило и видела Живицу како додирује дете близу полног органа.

– Испричала је да јој је он рекао да ју је брисао после купања, а када му је припретила да ће га пријавити полицији, он ју је, како је рекла, ухватио за врат и претио да ће је убити и запалити – додаје извор.

З.Р. је такође испричала да ју је ванбрачни супруг малтретирао и психички и физички, као и да јој је претио убиством. Још ужаса је испливало давањем изјава чланова породице осумњиченог. Наиме, мајка Ж. Ћ. наводно је признала да ју је син као младић, пре 25 година, силовао.

Центар за социјални рад проценио је да постоји висок ризик по њихову безбедност па их је сместио у Сигурну кућу. Ж. Ћ. је прекјуче изведен пред заменика тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Зрењанину.

Извор: Курир