Свет

СТРАВИЧНО! Сахранили сина, па открили његову МРАЧНУ ТАЈНУ! Сада упозоравају све родитеље!

Њихов син био је спортиста и узоран ученик, али је имао ужасну тајну која га је коштала живота. Очајни родитељи Бил и Ејми Сканел изгубили су сина Емета који се предозирао, а своју тугу су претворили у потпуно неочекивану ствар – објавили су искрену читуљу како би подстали друге родитеље да боље упознају своју децу.

Ову читуљу смо одлучили да објавимо како би и остали родитељи о зависности могли да проговоре без срама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кад погледате у слику Емета, видите ли његову невиност? Кад погледате у његову слику, видите ли спортисту, научника, писца, проналазача, музичара, ученика који је низао петице? Можда у њему видите дечка за ког бисте били срећни да излази с вашом ћерком.

Кад погледате његово лице на овој фотографији, не чини ли вам се потпуно срећан и испуњен? Кад погледате ову фотографију, не видите ли некога ко ће успети у животу? Да, и ми видимо све те ствари кад погледамо његове фотографије, али, питамо вас само ово.

Кад погледате његове фотографије, видите ли „наркомана“? Видите ли очајног младог мушкарца који је зависан од хероина? Видите ли неког ко је толико депресиван да је постао затвореник властитог живота?

Овај млади човек је преминуо пре четири дана од предозирања, а имао је само 20 година.

Живео је с нама, својим родитељима, који су га безусловно волели. Имао је цео живот испред себе! Родитељи, молимо вас, немојте мислити да се то никада неће догодити и вашем детету. Молимо вас, немојте бити наивни и мислити да баш ваше дете никада неће посегнути за дрогама или алкохолом“, поручили су несрећни родитељи.

 

Извор: Ало