Србија

Шутирао невенчану супругу док није изгубила бебу!

Сачекао ју је пред улазом у стан.

Трудница А. М. (25) претучена је 20. августа испред свог стана на Јужном булевару на Врачару, а због тешких телесних повреда дошло је до прекида трудноће! Како сазнајемо, А. М. је испред улаза у стан око 18 сати сачекао њен невенчани супруг Филип М. (22) и након краће расправе је више пута ударио рукама и ногама у пределу главе и тела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зарекао се да ће је убити, а након тога је А. М. пала на степениште, а Филип М. је побегао. Мајка труднице је позвала полицију, која је расписала потрагу за осумњиченим за насиље у породици. А. М. је превезена у Ургентни центар, где су јој констатоване тешке телесне повреде, фрактуре десне потколенице, као и прелом носне кости. После указане лекарске помоћи, А. М. је отпуштена на кућно лечење, али је због задобијених повреда и рендгенског зрачења дошло до прекида трудноће – наводи извор „Ало!“ близак истрази.

Полиција интензивно трага за Филипом М., уз упозорење да је наоружан и склон бекству. За осумњиченим трагају и полицајци из Раковице и са Палилуле због извршења два кривична дела.

Извор: Ало