Србија

ТЕЖАК ШОК У КАЛУЂЕРИЦИ! Полиција позвала породицу, а онда је кренуо нови ХАОС!

Београђанина (57) убио инфаркт у шуми Степин гај током односа који је имао са својом старијом девојком (60) у аутомобилу, а који је изазвала прекомерна доза препарата за потенцију.

Прекомерна доза изазвала је толико јак срчани удар

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Занимљиво је да се у Степином гају, одмах након полиције, појавила и породица жене која је пријавила случај

Реч је о човеку који је растављен од супруге

Ова несвакидашња трагедија догодила се пре неколико дана, око два сата ујутру, у београдском приградском насељу Степин гај у Великом Мокром Лугу.

Претерао

– Мушкарац је у шуму дошао аутомобилом са својом девојком, која је три године старија од њега. Планирали су да имају однос у колима, па је он посегао за лековима за потенцију „вијагра“, које је са собом понео. Попио је једну таблету, али пошто она није одмах деловала, одлучио је да попије још две, иако је на упутству јасно назначено да дејство стимуланса почиње тек за пола сата – казао је добро обавештен извор.

Међутим, у тренутку када су ступили у сексуални однос, несрећном човеку је позлило.

– Прекомерна доза изазвала је толико јак срчани удар да је несрећни човек на месту остао мртав. Унезверена жена успела је некако да га помери, а када је видела да не даје знаке живота, одмах је позвала Хитну помоћ. Лекари су дали све од себе да га врате у живот, али безуспешно – додаје наш саговорник.

Он каже да је тело послато на обдукцију, која је потврдила да је умро од срчаног удара.

Позвала унуку и зета

– Занимљиво је да се у Степином гају, одмах након полиције, појавила и породица жене која је пријавила случај. Наиме, она је у паници позвала свог зета и унуку, па су они дошли по њу – казао је саговорник нашег листа.

Полиција, која је сатима радила увиђај, имала је те ноћи и непријатну дужност да обавести породицу преминулог о томе шта се догодило.

– Реч је о човеку који је растављен од супруге, а у колима је био са женом са којом је у љубавној вези. Како је овде у питању задесна смрт, полицајци су морали да позову породицу и обавесте их. Међутим, када су контактирали с децом преминулог и замолили их да дођу по аутомобил, они су одговорили да их није брига ни за њега, а ни за кола, чим су чули од чега је преминуо и под којим околностима – навео је извор.

Извор: Ало