Србија

ТРИ САТА БИЛА НА СТОЛУ! Све је откривено, ево зашто Макронова жена НИЈЕ ДОШЛА У СРБИЈУ!

Како доносе поједини француски медији, прва дама Бриџит Макрон, која је од свог супруга, француског председника Емануела Макрона старија 25 година, недавно је у највећој тајности посетила приватну клинику у Паризу, где се подвргла естетским захватима.

Последњи пут у јавности је виђена средином прошлог месеца, када је у пратњи супруга, француског председника Емануела Макрона била на традиционалној војној паради у Паризу у склопу обележавања Дана пада Бастиље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Само два дана након параде, Бриџит Макрон стигла је у приватну клинику „Америцан Хоспитал оф Парис“, где је имала заказане консултације са лекарима да би дан касније, према писању француских медија, већ била на операцијском столу.

Операција наводно је трајала чак три сата, али се не зна о којој процедури је реч. Нагађа се да се подвргнула неком од захвата помлађивања, вероватно како јавност не би више толико пажње посвећивала превеликој разлици у годинама између ње и супруга.

Иначе, управо та париска приватна клиника одавно је позната међу богатима и славнима који своје тело и лице с пуним поверењем препуштају највећим стручњацима.

„Операција је прошла без икаквих проблема, а учитељица у пензији напустила је клинику исте вечери“, пише у француској штампи, која открива и како је након захвата Бриџит Макрон провела два дана у Лантерни, службеној резиденцији у Версају и да је ово разлог зашто није била са супругом у посетији Србији.

 

Извор: Ало.рс