Свет

Трудницу породиле камионџије, а онда је све кренуло по злу!

Трудници пукао водењак, схватила да неће стићи до болнице. Породиле је камионџије на које је налетела у ресторану.

Беби се обмотала пупчана врпца, тако да су морали да је врате у стомак. На крају се порођај успешно завршио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Фред и Петер пили су своје пиће за шанком, након напорног радног дана. Ни слутили нису како ће кроз врата локалног кафића улетети трудница у паници. Управо то се догодило када је Кејси схватила како неће стићи до болнице на време, према којој се возила након што јој је пукао водењак.

Стога је стала на првом месту на које је наишла, био је то малени ресторан уз цесту, где су често боравили професионални возачи камиона.

“Беба, долази. Молим вас, треба ми помоћ”, било је све што је успела изговорити шокираним камионџијама и конобарици, пре но што се срушила у несвест пред њима.

Људи су позвали хитну помоћ и настојали је пробудити. У међувремену, Кејсина мама, такође возачица камиона, настојала је утврдити где је. У болници је није било, а једино стајалиште на којем је могла потражити помоћ, било је оно локалног ресторана, па је назвала тамо.

“Рекли су ми да је код њих и да већ рађа. Окренула сам камион и кренула назад. Била сам под шоком”, рекла је будућа бака.

Фред и Петер имали су хитну помоћ на телефонској линији. Успели су Кејси вратити из несвести и она је почела рађати. Међутим, пупчана се врпца омотала маленом дечаку око врата. Порођај се закомпликовао.

“Глава му је вирила, а пупчана је врпца била око врата. Није било живота у детету, било је плаво. Рекао сам јој да престане стискати јер је тако затезала врпцу”, рекао је Петер.

Људи из хитне помоћи рекли су им да морају дете угурати назад како би га ослободили од пупчане врпце.

“Ја стварно немам појма о томе што учинити ако је врпца око врата”, признао је Фред.

Ипак, успели су. Међутим, дете није дисало.

“Прошло је неколико тренутака, а нисам чула никакав звук”, уплашила се млада мајка, али Петер је био присебан.

Уштипнуо је малишана, очистио му дисајне путеве и дечак је продисао.

Извор: Ало