Спорт

У БОЛОВИМА ЗАВРШИО МЕЧ! Ђоковић у полуфиналу турнира у Синсинатију, дао нам разлог за бригу!

У полуфиналу ће се састати против Руса Данила Медведева!

У другом полуфиналу састаће се Француз Ришар Гаске и Белгијанац Давид Гофан

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ђоковић је први носиоц на турниру у Синсинатију. Наградни фонд турнира је 6,05 милиона долара.

Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Синсинатија чак седми пут у својој каријери!

Победио је Француза Луку Пуја у два сета са 7:6, 6:1, упркос одличној игри коју је приказао ривал.

Први сет је одлучен у тај-брејк, а Ђоковић је сурово казнио грешке ривала, што је карактеристично за Србина, па не чуди убедљив резултат 7:2.

Кренуо је Новак агресивније у другом сету што му се и исплатило одмах, направио је први брејк. Било је осцилације у Новаковој игри већ у следећем гему када је дозволио Пују три рибрејк лопте (направио је три дупле сервис грешке), али тада је показао још једном од каквог је менталног склопа направљен и доспео је до велике предности од 3:0.

Ђоковића није служио други сервис у другом сету, али када је убацивао први сервис сви поени су припадали њему, што му је и донело предност од 4:1.

После тог гема Новак се пожалио на бол у лакту, након чега је уследила кратка пауза. Ђоковић прави брејк и завршава са 6:1 други сет!

У полуфиналу ће се састати против Руса Данила Медведева, у суботу у поноћ. Рус је победио свог земљака Андреја Румбљова (6:2, 6:3), који је направио највећу сензацију турнира победивши Роџера Федерера.

После меча је за лакат је изјавио: “ Имао сам проблема са лактом, поготово на мом сервису. Успео сам да завршим меч што је одлично али бол је ту, надам се да ће престати до сутра“.

Извор: Ало