Србија

УБИЦЕ ИЗ ЈАБУКОВЦА ОДАЛА НОВЧАНИЦА ОД 50 ЕВРА! После убиства направили кобну грешку на имању, остао сумњив траг

Новчаница је послата на анализу и вештачење, а експерти ће покушати да пронађу ДНК траг.

Брутални разбојници, који су побили четворо људи на салашу Казимировића у месту Ваља Вратна код Јабуковца, током бекства „сејали“ су новац по имању.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Током увиђаја форензичари су недалеко од куће пронашли новчаницу од 50 евра, што је још један од доказа да су пљачкаши после убиства узели све паре из куће, али приликом бега нису били довољно опрезни.

Колико је тачно новца изнето из дома Казимировића нико не зна, осим злочинаца. Како у њиховој кући није пронађено ништа, верује се да су све покупили. На то указују преметачина и све испретуране ствари по собама у којима су домаћини спавали.

Новчаница је послата на анализу и вештачење, а експерти ће покушати да пронађу ДНК траг, што би значајно помогло истрази. Од злочина до проналажења тела прошло је два дана и многи докази су контаминирани.

Специјалне јединице МУП су дан након што су тела пронађена прочешљали готово сву околину дома Казимировића. Форензичари из Београда су у два наврата прегледали место догађаја.

– Урађен је и накнадни увиђај, како би се неке ствари додатно разјасниле и поткрепиле доказима. Цео полицијски посао отежава чињеница да нико ништа није видео, нити чуо. Најближа кућа од Казимировића је удаљена 500 метара- наводи извор из истраге.

Подсетимо, екипе форезничара прикупљају додатне материјалне трагове у масакру Раје Казимировића (72), његове мајке Драгице (93), сестре Љубинке Оприкић (76) и сестричине Драгане Јовељић (53), убијених са укупно 10 метака. Полиција је приводила поједине осумњичене, али је утврђено да они немају никакве везе са злочином.

Иначе, Горан Томић, пуковник полиције у пензији и власник детективске агенције, тврди да су у убиство породице Казимировић умешане најмање три особе – организатор, типер и убица, од којих су прве две сигурно из неготинског краја.

 

Извор: Ало.рс/ Новости.рс