Србија

Удавила се сестра популарне српске певачице! ТУГА никад већа!

„Тешко ми је…“

Фолк певачица Мина Костић важи за једну од најзгоднијих и најатрактивних певачица на нашој јавној сцени. Њу је посетила екипа емисије „Премијера“ на једној од плажа на Црногорском приморју и са њом обавила интервју. Мина је тада открила и једну трагедију која је оставила неизбрисив траг на њено детињство.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Знам да пливам, али се плашим дубине. Не знам, можда зато што сам изгубила сестру, када је имала 13 година она се удавила, прошло је 26 година од како је настрадала, тачније 1992. године се то десило. Кад год се тога сетим буде ми тешко, али после кажем, ваљда је тако морало да буде и можда због свега тога имам страх од дубине – са сетом у гласу говори Мина.

Певачица је признала да је имала веома тешко детињство, како сама каже да су јој ти дани били врло тешки, али то је није омело да настави да гради успешну музичку каријеру.

Пошто је нас било десеторо, ја то увек наглашавам, никада нисам крила да сам ја потекла из врло сиромашне породице, али сам талентована и Бог ми је дао глас да направим оно што сада јесам. Не стидим се одакле сам потекла, тако да вероватно моји родитељи нису били у стању и у ситуацији да нас одведу на море, ни у бању, ни било где, тако да нисам ни имала прилику да научим да пливам – завршава Мина.

Извор: srbijadanas.com