Србија

УЖАС! ОТАЦ УБИЦЕ ИЗ ЈАБУКОВЦА занемео од шока кад је сазнао да му је син првенац побио четворо људи, а онда рекао горку истину!

Славиша Пернић, отац четвороструког убице из Јабуковца вест о хапшењу сина Давора (35) сазнао је на салашу у месту Појана Лунга где живи сам.

Човек је био потпуно шокиран сазнањем да је његов син монструозни убица који је 7. августа ликвидирао у околини Неготина Рају Казимировића (72), његову мајку Драгицу (93), сестру Љубинку Оприкић (76) и сестричину Драгану Јозељић (53).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Видно узнемирен и очајан Славиша рекао је да не зна ништа о закопаном арсеналу оружја на његовом салашу. Додао је да не може да схвати шта се то десило са његовим првенцем и шта га је навело да почини језиви крвави пир, јер је и Давора и млађег сина одгајао да буду добри и поштени људи, а онда је занемео и више није мога да изговори ни реч.

Полиција је синоћ ухапсила Давора Пернића ( 35) из Јабуковца због сумње да је убио Рају Казимировића и чланове његове породице у овом месту. Након информативног разговора он је све признао.

Одвео је полицију на место где је закопао оружје. Полицијски службеници пронашли су претрагом шуме на путу од Јабуковца ка Штубику, у насељу Појана Лунга, аутоматски пиштољ „шкорпион“ са пригушивачем и полуаутоматску малокалибарску пушку са пригушивачем, закопане у земљу, са којима је, како се сумња, Давор. П. извршио наведено кривично дело.

Убица, који је ипак обичан мештанин а не професионалац, казао је полицији да се уплашио и скоро одмах након убиства побегао да закопа оружје. Давор је у Јабуковцу живео са бабом и дедом и до недавно радио као механичар.

 

Извор: Ало.рс/ Курир.рс