Свет

УЖАСНА СЦЕНА У ШПАНСКОМ ЛЕТОВАЛИШТУ: Овако су полицајци упали у апартман да разоружају помахниталог Србина!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Напад у познатом шпанском летовалишту Коста дел Сол шокирао је цео свет, али и нашу земљу.Наиме, како наводе локални медији, српски држављанин је земљака умало заклао на балкону једне зграде.

Манијак је везао мушкарца за ограду терасе и пререзао му грло док су језиву сцену посматрали бројни престрављени туристи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Манијак је везао мушкарца за ограду терасе и пререзао му грло док су језиву сцену посматрали бројни престрављени туристи.

Један британски пар који је одсео у истој згради позвао је полицију и Цивилној гарди предао кључеве апартмана.

Тако су специјалци улетели на спрат у коме је био и нападач. Полицајци су покушали да смире помахниталог човека, а док је један од њих преговарао са њим, други је ушао у стан и разоружао га.

Нападач је тада нож бацио на терасу, а имао је и неколико мобилних телефона.

Шокантне сцене престравиле су туристе.

„Све је могло грозно да се заврши. Када сам видео мушкарца прекривеног лица, мислио сам да ће да убије“, рекао је Филип Деј, Британац који годинама живи у шпанској Естепони.

Једна жена, која ради у том крају, каже да је жртву виђала раније и да се чинио „као да је фин човек“. За сада се не зна колики је степен његових повреда, а налази се у болници.

„Мушкарац са ножем је изгледао као манијак, када га је полиција одвлачила смејао се и намигивао људима… Било је веома чудно“, рекао је још један очевидац.

Извор: Курир