Србија

ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ЋУТИ КАО МАЛА КУКАВИЦА: Кажите који су то албански политичари криминалци на Косову!

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић позвао је данас амбасадора Велика Британије на Косову да каже ко су криминалци за које је рекао да грађани Косова не треба да гласају.

– Волео бих да чујемо ко су ти криминалци, јер су нас убеђивали да су то дивни људи, да нема криминала на Косову. А онда кажу – немојте да гласате за криминалце – рекао је Стефановић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је додао да је реч о политичарима из албанског народа.

Стефановић је рекао да би Србија желела да да чује ко су ти криминалци, „јер када распише потернице да се експресно хапсе на њих нема одговора, а сви знамо каква су кривична дела почињена од стране свих тих људи до Харадинаја до Тачија“.

– Било би корисно да чујемо од амбасадора, иако иначе нисам присталица да се амбасадори мешају у политику јер то није њихов посао… И да каже да ли поседује доказе, јер би било корисно да се поделе са међународним трибуналом и правосуђем – казао је Стефановић.

Одлазећи британски амбасадор у Приштини Рори О’ Конел позвао је синоћ грађане лажне дражве Косово да на предстојећим превременим парламентарним изборима не подрже политичаре „који су крали и чинили криминална дела“, а дају патриотске изјаве.

Извор: srbijadanas.com