Србија

Вучић саопштио: Немци долазе у Србију!

Вучић говори о новим фабрикама, опремању војске, прислушкивању и линчу коме су изложени његова породица и он. 400 стотина милиона инвестиција само у првој фази је огроман новац – рекао је на почетку председник.

Сама Инђија ће имати доста од тога за путеве. Плате ће бити више од просечних у целој Србији. То ће бити од значаја и за друге општине у околини. И ту неће стати. Планирају још две фазе. Биће укупно 523 радника. У Шапцу имају већ 3.500 радника. Са „Линглонг“ у Зрењанину и „Мишлан“ у Пироту постаћемо најмоћнији произвођач у свету. Много сам срећан био кад су ми донели потписану одлуку директора „Тојо тајерс“ – рекао је Вучић и додао да чека још једну велику и важну немачку инвестицију у Панчеву.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је нагласио и да већ седам година имамо чврст и стабилан динар што пре тога није био случај у Србији.

Председник се осврнуо и на наводе о прислушкивању:

– Ако смем пре тога једну ствар да кажем: Јоргованка Табаковић је рекла, а наши људи не говоре о томе – Србија је убедљиво прва по нивоу страних директних инвестиција. Много сам срећан због тога и то је оно што је важно. Што се тог прислушкивања тиче, док сам био координатор службе безбедности никада се нису појавиле вести о прислушкивану у јавности. Ко смо ми да угрожавамо било чија права да се њихови разговори појављују на било ком месту. То раде људи који немају шта да раде. Политички противници кад немају шта више да раде кажу: „Они нас прислушкују.“ – нагласио је Вучић.

Званични извештаји кажу да су мере против мене уведене у време Јовице Станишића 1995. године, јер сам апострофиран као инцидентан иако никада нисам упадао у РТС са тестером и прогањао председника. Из политичких разлога сам тада прислушкиван, а после су то покрили и одлуком суда. Дакле, 24 године сам применом различитих метода прислушкиван.

Извор: Ало