loading...
Србија

ЗАБОРАВЉЕНО ПРОРОЧАНСТВО ДЕДЕ ГВОЗДЕНА: Трећи светски рат почиње у ОВОЈ земљи, СРБИЈА ЋЕ ВРАТИТИ КОСОВО!

Заборављено пророчанство деда Гвоздена предвиђа драматичан расплет тренутне кризе у свету која је настала америчким нападом на Сирију. Деда Гвозден је живео на Ртњу и бавио се сакупљањем трава и справљањем лековитих чајева. Умро је 2005. године, а у целом крају је био познат као мудар човек, код кога су ради савета долазили људи из далека. Ипак, за његову видовитост је знао само мали круг блиских људи, који су његова пророчанства записали, уз услов да се та пророчанства објаве десет година од његове смрти.

Пророчанство деда Гвоздена, које је дао 2001. године, гласи овако:

– Осамнаесте године овог новог века ће да се расплете све што се запетљавало до тад. Русија ће да јача до тад, али Швабе и Енглези то неће да трпе. Направиће силан дар-мар по свету не би ли Русе опколили и коначно их освојили, али то неће да им успе, јер Русе чува Бог. Прво ће да пуцају по руским земљама што су уз Русију. Видим једну малу земљу и једну велику земљу где ће да запале ватру, али у Русију неће смети да уђу. Биће и кризе по свету, силни људи ће да изгубе паре, све што су зарадили за цео живот. Онда ће да запале цео муслимански свет. Опет ће и у Ирак да уђу и да силан народ тамо погине. Видим како људи гину сваки дан, али неће ту да стане. Кад зарате на некој морској земљи близу Турске, ту ће Рус да им каже доста и ставиће шапу тамо. Туре ће бесно да буде и да проба да зарати са Русом, па онда сви да ударе на Руса, али тад неће да му успе. И онда ће као рањене звери да оду одатле, али неће да стану. Потпалиће опет пожар по руским земљама, али у Русију опет неће да уђу. Онда ће Туре опет да удари на Руса. И ту ће Рус да каже доста је било. За три дана ће да уништи Турску неким оружјем које је од Бога добио. А неке велике болести ће да избију свуд по Европи и Америци, и муслимани ће да им се дигну у исто време, и о свом јаду ће да се забаве, па неће ни да стигну да питају шта је са Турском било. Пробаће да им мало помогну, али Рус ће и њих одмах да поклопи. Видим неку страшну битку на мору, где ће руско оружје само одједном као муња да сине и све америчке бродове да потопи. И силан народ по Европи ће да изгине од муслимана и од тих болести, и Европа никад више неће да буде што је некад била. А онда ће и царска круна опет из Русије да засија, цео свет да обасја!

А о судбини Србије, деда Гвозден вели:

– Код нас ће да буде лоше, да ти кажем. Много лоше. Прво ће нам узму Косово, онда има да се смењују владе једна за другом, али ништа добро неће да буде.

Онда ће и нама Бог да се насмеје и да нам попусти. Кад Рус удари на Турчина, и кад Европа и Америка крену да се забаве својим јадима, тад ћемо и ми Косово да вратимо, јер је наше. И остаће од тад наше док је света и века!

 

Извор: Еспресо.рс

loading...