Србија

ЗАПАЛИЛИ МУ КАФИЋ И АУТО?! Српски певач се боји за родитеље и брата! Тражи да га полиција заштити, до њега су стигле језиве претње

Музичару Петру Анђелковић Пеци из Смедерева запаљени су током викенда кафић и џип „ренџ ровер“, а полиција трага за починиоцима! Како сазнајемо, током ноћи између петка и суботе, док је Петар био на свирци, њему је изгорео аутомобил у Горанској бб на Дунавском кеју, а ноћ касније ватра му је прогутала кафић „ВИП кафе“ у Коларској 2.

Ватра на џипу клавијатуристе из Смедерава је, како се сумња, избила у пределу мотора, али и унутрашњости возила. Иако су реаговали ватрогасци, аутомобил је потпуно уништен, а од ватрене силине пукла је шофершајбна. Само дан касније, такође под окриљем мрака, ватра је прогутала кафић на који је Петар био поносан и тада је посумњао су му пожари подметнути.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Не знам ко је то урадио. Нисам ни са ким у свађи, немам дуговања, нити се с било киме расправљам. Свирам клавијатуре, певам, бавим се музиком. Кафић је мој, отворио сам га 1. јула, био је скроз нов и сређен. У шоку сам, плашим се. То је намерно урађено, ништа није случајно, због сам тражио заштиту полиције – рекао је за „Ало!“ Анђелковић.

Он каже да је чуо да ће да му запале и сплав у Смедереву.

– Другарица ми рекла да је чула да се спремају да ми запале и сплав. Не знам ко. Забринут сам сада и за кућу у којој живим с родитељима и братом – рекао нам је Анђелковић, који у свом, али у другим локалима наступа с певачицом.

Полиција трага за починиоцима, а увиђајне екипе још утврђују узроке пожара.

– Сумњиво је, али док се истрага не заврши, рано је било шта коментарисати. Петар, који је поднео пријаву пртив непознатих починилаца, рекао је да ни на кога не сумња и да се никоме није замерио – рекао је наш саговорник близак истрази.

Према његовим речима, иако се сумња да су пожари подметнути, тек треба да се утврди да евентуално није дошло до квара на инсталацијама.

Како незванично сазнајемо, Петар је ангажовао чуваре да му чувају спав у Смедереву.

 

Извор: Ало.рс