Издвајамо

ЗАСТРАШУЈУЋИ И НЕПРИЈАТНИ: Ако вас муче СНОВИ О СМРТИ, ево шта ће вам се ДЕСИТИ!

Када се у току ноћи нађете у свету снова у којем сте опуштени могу вам се десити различите авантуре које у себи крију веома важне поруке – па и оне које доносе лоше вести.

Снови о смрти, умирању и одласку на онај свет могу да буду јако узнемирујући, али када их једном разумете они могу да буду веома ослобађајући. Ово су неки од снова који симболишу смрт.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Црна боја

Црнило симболише непознато, подсвесно, опасност, мистерију, таму, смрт, жалост, одбацивање, мржњу или злобу. Означава и недостатак љубави и подршке, али и потенцијал и могућности.

Змије

Ово је тежак симбол у сновима јер је различито протумачен у многим културама и религијама. Није неуобичајено у свесном стању осећати страх према змијама, а за неке људе је овај страх узнемирујући и патолошки, толико да неки људи не могу да виде змију ни на слици.

Црна мачка

Годинама се црне мачке повезују са несрећом, магијом, вештицама и мистеријом. Снови са црним мачкама указују на несигурност и страх од непознатог. Повезане су и са лошом срећом, које подсвесно могу да указују на нешто лоше.

Испадање зуба

Људи верују да ако им зуби у сну испадају то значи да ће неко од њима блиских људи ускоро умрети. Такође, шркипање зубима ноћу, док спавамо, може да буде окидач за опасне ноћне море.

Црна птица

„Весници смрти“ како их називају, имају црно значење. Гавран или нека друга црна птица често може да се види када неко умире.

Старање о детету

Ако се бринете о беби која при том плаче, то значи да ћете или ви умрети или ће неко од вама блиских људи ускоро умрети.

Спашавање дављеника

Кажу да је лоша срећа ако спашавате дављеника, јер ће када се врати у живот настојати да се освети свом спасиоцу, али и да ће спасилац на себе навући гнев духова воде који су изгубили душу коју су хтели да одведу на онај свет.

Планови за путовање

Ово је знак да се надате одмору на јави, али ако сањате да путујете или се спремате на неки пут, онда избегавајте одлазак негде у скорије време. Психолози кажу да овакви снови указују на смрт

Ноћне море које се понављају

Смрт се појављује у сновима и често се дешава да се ноћне море понављају због чега изгледају страшно и плаше онога ко их сања. Често не схватамо ноћне море озбиљно, али их не требамо игнорисати.

Певање и играње

Уколико видите себе или некога како пева и игра, та особа ће ускоро да страда или буде убијена. Уколико сањате како мажете уље по телу или јашете магарца, онда вам прети смрт.

Опијање у самоћи

Сањате ли себе као седите на неком брду или гробљу и пијете, значи да сте окружени ореолом смрти.

 

Извор: