Србија

ЗАСТРАШУЈУЋИ „УЛОВ“ У ТАМИШУ! Човек „пецао“ магнетом и извукао нешто што је и те како привукло полицију! ОВО ЋЕ ОТКРИТИ МНОГО ТОГА?!

На снимку се види да је овог „пецароша“ у једном тренутку посетила и полиција која је однела делове оружја који су пронађени.

Да нико не може ни да претпостави шта крије дно неке реке, показује и пример Тамиша у Панчеву. Тамиш, према снимку са Јутјуба, који је од објављивања 30. јула ове године до данас прегледан више од 145.000 пута, на свом дну је крио један стари пиштољ, део старе пушке или аутомата, шаржер, пригушивач, два реденика са мецима и још којешта занимљиво.

У гомили отпада нашли су се и катанци, делови тамишког моста, ножеви, удице, зидарски алат, али и један вибратор. На снимку се види да је овог „пецароша“ у једном тренутку посетила и полиција, а како је написано, они су однели делове оружја који су пронађени и били су љубазни и коректни.

Сав отпад извучен током пецања магнетом покупљен је са обале Тамиша, па је приобаље реке у Панчеву испод Старог моста остало чисто.

Аутори овог снимка на самом крају упутили су поруку свима који имају намеру да се баве овим хобијем да све што пронађу у рекама понесу са собом, баце у контејнер или продају људима који се баве откупом секундарних сировина.

 

Извор: 013info.rs/ Ало.рс