Србија

ЗАТЕКЛИ ГА НА ДЕЛУ! Младић из Шапца убио рођеног брата: Онда су дошли полицајци и ЗГРОЗИЛИ СЕ кад су видели шта ради са ТЕЛОМ ПОКОЈНИКА!

Фото: Фејсбук принтскрин

Монстуозни злочин у Шапцу откривен је ноћас у 3.30 сати, када је патрола полиције у Улици ослобођења приметила младића Б. Г. како гура ручна колица, што им је било више него чудно.

Зауставили су га и на колицима нашли тело његовог четири године старијег брата. Тело је, како сазнајемо, било умотано, а осумњичени је, како се сумња, кренуо ка оближњој шумици недалеко од свог дома, где је намеравао да закопа тело.

Наводно је Б.Г. већ био ископао рупу. Истрага ће показати на који је начин усмртио старијег брата, где и мотив овог несвакидашњег злочина, да ли је братеубиство последица нарушених породишних односа, као и да ли је и раније између њих двојице било несугласица.

Сумња се да је он у породичној кући у Шапцу задао више удараца у главу свом двадесетчетворогодишњем брату, који је од задобијених повреда преминуо. Б Г. је осумњичен за убиство, њему ће бити одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Шапцу.

Убиство се, иначе догодило у породици угледног шабачког професора и сликара П. Г. који је у кући живео са три сина.

 

Извор: Блиц.рс/ Ало.рс