Србија

АЛБАНСКОЈ МАФИЈИ БИ ЧЛАНСТВО У ИНТЕРПОЛУ БИО ВРХУНСКИ УСПЕХ! Дрецун проговорио о Тачију и Харадинају!

Фото: Јутјуб

То би био врхунски успех албанске мафије чији су припадници кључне политичке личности на КиМ попут Тачија, Харадинаја, Кадрија Весељија…

Председник скупштинског Одбора за КиМ Милован Дрецун оценио је данас да је добро што надлежне институције у Србији континуирано раде на спречавању пријема Косова у међународну полицијску организацију Интерпол.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је додао да се то не ради од скупштине до скупштине Интерпола, наводећи да се указује на то какве би последице могле да наступе уколико би Косово постало члан те органзиције.

То би био врхунски успех албанске мафије чији су припадници кључне политичке личности на КиМ попут Тачија, Харадинаја, Кадрија Весељија – рекао је Дрецун за телевизију Пинк.

Дрецун је казао да се слаже са констатацијом да Србија треба више да обавештава међународну јавност о каквом се криминалу на КиМ ради, рекавши да је он лично радио на томе као новинар објављујући строго поверљиве информације.

Албанци сада хоће да пробају да у европским институцијама изложе одећу наводно силованих Албанки које су носиле тада. То је толико брутално, увредљиво за жртве, и толико вулгарно… – рекао је Дрецун.

Он је поручио да Србија у том смислу итекако има шта да покаже и да због тога мора бити активнија на међународном плану.

– Имамо и ми сведоке који су претпели пакао од терористиа из ОВК. То морамо интензивније да радимо сви, не може да се сведе све на једног човека – рекао је Дрецун.

Извор: Ало