loading...
Србија

Аутобус 77 се закуцао у стуб, људи бежали да сачувају животе! Хорор на Звездари!

На окретници 77, у Чингријиној улици на Звездари, јутрос се догодила нова саобраћајна незгода, када се аутобус ГСП “Београд” закуцао у оближњи стуб, преносе београдски медији.

“Око 7.10 на окретници аутобуса 77 и 28А догодио се удес када је аутобус ударио у стуб ограде. На сву срећу, путника у возилу није било, а возач, иако узрујан, добро је. Причињена је осредња материјална штета”, рекли су из Диспечерског центра ГСП.

Према првим, још увек незваничним информацијама, до неконтролисане вожње аутобуса гаражног броја 3320, дошло је због такозване тураже, односно квара због којег мотор возила неконтролисано достиже максималан број обрта.

Ово возило је, иначе скоро потпуно ново, пристигло у погон ГСП “Београд” пре само неколико месеци, а ради се о турском аутобусу марке “БМЦ”.

Међутим, како се сазнаје од очевидаца, мало је недостајало да дође до трагедије пошто је на само неколико метара од стуба у који се закуцао аутобус стајала једна бакица несвесна опасности која јој прети, а нешто даље и пар људи који су се дали у бег.

Поводом данашњег инцидента огласио се и Секретаријат за јавни превоз.

“Реч је о истом возачу који је и 29. августа имао сличну ситуацију на истој окретници. ГСП Београд ће утврдити чињенице, као и да ли се ради о људском фактору, а возач је суспендован и биће послат на додатни здравствени преглед, док ће возило бити упућено на ванредни технички преглед”, рекли су из секретаријата.

Извор: Ало

loading...