Србија

Глумац Сергеј Трифуновић у великој опасности!

Драган Ђилас, лидер ССП-а и један од лидера Савеза за Србију, све више губи стрпљење и врши притисак на опозиционаре.

Ђилас инсистира да се што пре донесе одлука о бојкоту избора. За реализацију тог циља он не преза ни од претњи

Опозиционари ових дана живе у страху од оптужби које могу претрпети од Ђиласа и његових пулена ако се усуде да донесу одлуку да учествују на изборима, сазнаје „Ало!“ из добро обавештених кругова блиских опозиционарима.

Како Ђилас замишља демократију види се по томе што су му претње постале легитимно средство у борби за бојкот избора. Његови најближи сарадници све чешће у јавност излазе са увредама, омаловажавањем, оптужбама, па и претњама на рачун свих опозиционара који још нису донели одлуку о бојкоту – наводе наши извори и додају да су ДС и ПСГ, који предводи Сергеј Трифуновић, највише на мети Ђиласа.

– У редовима демократа месецима је ванредно стање, већина функционера је за излазак на изборе, али су притиснути од Ђиласових намесника, који им отворено говоре да ће их прогласити за Вучићеве сараднике ако се усуде да говоре против бојкота. Зато и не чуди што су и функционери ДС-а, који су били најжешћи противници бојкота, последњих недеља заћутали – објашњавају наши саговорници и додају да Ђиласови пулени све чешће претње и оптужбе за сарадњу са Вучићем износе да би притиснули и лидера ПСГ-а Сергеја Трифуновића да што пре донесе одлуку о бојкоту.

Трифуновић је човек кога Ђилас не може да контролише, јер њега нико не може да контролише. Ђилас је свестан да ће се Сергеју, ако одлучи да изађе на изборе, приклонити и добар део ДС-а и да ће прича о бојкоту избора пасти у воду. ПСГ појачан функционерима ДС-а ће добити гласове бирача који су грађански оријентисани и ући у парламент на велика врата – закључују наши извори.

Да су наша сазнања тачна, види се и по изјавама Ђиласових најближих сарадника, који се ових дана утркују ко ће изнети више критика, оптужби и претњи на рачун опозиционара који су против бојкота избора.

– Свако ко изађе на овакве изборе саучесник је Вучићевог режима – поручила је пре неколико дана Мариника Тепић, потпредседница Ђиласове странке и народна посланица позната по честом мењању партија.

Претње на рачун опозиционара који изађу на изборе изговорио је лидер ДС-а Зоран Лутовац, који је изјавио да ће сви они који изађу на фингиране изборе у неком тренутку морати да одговарају за то.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

септембар 2019.
П У С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30