Србија

ХОРОР У БЕОГРАДУ! Жена у народној ношњи игра коло,а кад јој неко приђе прети ножем! Пазите се

– Шири се прича, као и слике и видео снимци на којима жена, за коју кажу да није при себи, обучена у нешто слично народној ношњи, излеће испред људи и аутомобила, а затим креће да игра нешто слично покретима српског фолклора. Наиме, да би ствар била још гора, људи у аутомобилима свирају да се склони са пута, а пролазници се склањају, на шта она вади свој нож који носи са собом и прети људима -каже за Курир читалац који је желео да остане анониман.

Додаје да се то одиграва у улици код Градске болнице која је прометна.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– До сад није пријављен случај напада, али постоје докази на којима се види жена (не види се лепо лице) која игра у народној ношњи а затим јури пролазнике који су то све снимили. Све ово су поделили ученици оближњих школа, геодетска и медицинска школа, који су у страху јер свакодневно пролазе туда – додаје он.

Највећи страх им је, каже управо то да ће жена повредити неко дете из школе или можда трудницу која не може брзо да се креће.

На снимцима које нам је читалац доставио види се особа која игра подигнутих руку, док на другом два дечака снимају и беже од прилике коју није лако разазнати.

 

Извор: Курир.рс