Свет

МАЈКА МОНСТРУМ ПОБЕГЛА СА ЉУБАВНИКОМ: Владислава оставила сина и ћерку без хране и воде 11 дана!

Мајка која је своје двоје деце оставила без хране и воде 11 дана, да би проводила време са својим љубавником и њиховим детеом, осуђена је због убиства.

Мајка оставила своје двоје деце без хране и воде 11 дана

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То је урадила да би проводила време са својим љубавником и њиховим детеом

Владислава је намеравала да изгладњује своју децу, да би потом објавила њихове слике на друштвеним мрежама. Хтела је да обмане народ да њена деца имају тумор опасан по живот, како би могла да сакупи новац за њихово наводно лечење

Владислава Трокхимчук (23) из Кијева у Украјини, није показала кајање током суђења, а чак се и смејала када су је осудила на 8 година затвора, јер је намерно изгладњивала децу и због убиства сина Данијела.

Њена ћерка Ана (3) је успела да преживи тако што је пила воду из вазе, али је девојчица патила од хроничне неухрањености.

Малишани нису могли да напусте своју собу, јер се испод врата налазио пешкир.

Деца су тако гладовала 11 дана, а за то време су јела тапете, гипс и сопствене измете. На зидовима су пронађени трагови зуба, а они су очајнички покушавали да скину линолеум са пода да би отворили празнину испод врата.

Владиславина бивша свекрва је покушала да уђе у стан али није имала кључ, каже њен бивши муж Алексеј Трокхимчук, отац малишана.

Његова мајка је пронашла децу 11 дана касније. Полицији је рекла да је ишла до деце са намирницама и играчкама.

„Ана је лежала на кревету и спавала. Пробудила сам је, дала јој сир и банану, па сам је држала у наручју. Тада је све било као у страшном сну. Не разумем како се то догодило“, каже она.

Владислава је намеравала да изгладњује своју децу, да би потом објавила њихове слике на друштвеним мрежама. Хтела је да обмане народ да њена деца имају тумор опасан по живот, како би могла да сакупи новац за њихово наводно лечење, изнето је на суду.

Мајка је оставила своје малишене саме 11 дана, док је провидила време са новим љубавником и њиховом ћерком.

Полицијски извор је рекао да се она забављала док је децу мучила до смрти. Психијатри су пресудили да је она ментално способна и да може да се суочи са суђењем.

Судија Галина Бондаренко ју је назвала „циничном и без срца“, а осмогодишња казна коју јој је изрекла, изазвала је негодовање.

Мајка монструм је на суђењу рекла следеће: „Не могу да пронађем изговор за себе. Увек сам желела најбоље за своју децу. Сањала сам да ће стдуирати, да ће живети боље и другачије него ја. Да ће имати све. Не могу да разумем зашто ми је Бог узео сина, а мене ставио овде у притвор“.

Очекује се да ће бити уложена жалба, како би се казна променила у доживотну.

Владиславина ћерка Ана је дата на усвајање, а мајка монструм ће моћи да одгаја своју млађу ћерку Софију када буде изашла из затвора.

Извор: Ало