Србија

МИЛЕНИ ИВАНОВИЋ ПРЕКИПЕЛО! Изнервирано говорила Сарапи како су Оливера мучили у затвору и ко стоји иза његовог убиства!

Милена Ивановић се појавила као гост код Сарапе у Јутарњем програму на телевизији Пинк и још једном проговорила о убиству свог супруга Оливера Ивановића.

„Ксенија је одувек била уз Оливера, и много ми је жао што јој се то дешава. Она је била уз мог супруга и док је био у затвору. Она јесте политичарка, али је она пре свега жена и мајка. Треба да постоји нека црвена линија“, каже Милена Ивановић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Удовица Оливера Ивановића каже да смо страдали смо јер смо веровали другима, а не себи самима.

„Албанци су можда убили Оливера како би изазвали сва ова дешавања. Ово све иде на штету грађанима Србије“, казала је Милена у разговору са Предрагом Сарапом.

Сведоци који су испитавани, опет се испитују. Случај убиства је веома озбиљан, воља да се нађе налогодавац његовог убиства треба да се нађе хитно. Жеља међу Албанцима не постоји, а ни међу делом српске јавности. Само се убиру јефтини политички поени, објаснила је Милена Сарапи.

Оливерова удовица је очекивала да ће убица бити одмах пронађен

„Мислила сам да ће се убица наћи сат времена након убиства. Чини ми се да смо данас све даље од истине, и да све мање доказа имамо“, рекла је Милена Ивановић у Јутарњем програму телевизије Пинк.

„За мене причају свашта, и да сам се продала, и да сам све издала. Ја нећу бити политичка подкусурина коју ће искоришћавати. Треба се мислити на јединство и опстанак народа на Косову. Време ће показати ко је био у праву“, рекла је Оливерова удовица.

„Понашам се у складу са својим моралним кодексима, без обзира на то што ме људи осуђују“, каже Милена.

Сарапа је упитао како је Оливеру било у затвору, а њен одговор је гледаоце оставио у шоку.

„Они су Оливера малтретирали у затвору, како би издејствовали свој план. Очигледно је некоме то одговарало. Мени је жао што је Оливер прошао кроз тај пакао“, казала је Милена Ивановић.

„Најгори Србин мора бити бољи од најбољег Албанца“, нагласила је Милена и тиме завршила своје гостовање.

Извор: Ало