Свет

МЛАДА НА ВЕНЧАЊУ ДОЖИВЕЛА ШОК! Оставила празно место за свог покојног сина, срушила се на земљу кад је видела ко се појавио!

Фото: pixabay.com

Беки је доживела најгору ноћну мору сваке мајке. Њен син Тристон преминуо је кад је имао 19 година. Две године након страшне трагедије, требало је да се уда за човека својих снова.

Она и њен супруг Кели планирали су свој посебан дан, а сећање на Тристона није бледело. Беки је размишљала о њему, чак је и оставила празну столицу за њега на церемонији венчања. Столица је такође била украшена дирљивом поруком.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Оно што није знала је да је Кели истог дана размишљао о свом покојном сину и да је припремио посебно изненађење за његову будућу супругу. Непосредно пре церемоније, Кели јој је дао до знања да има некога за њу. Појавио се 21-годишњи мушкарац по имену Јакоб, а Беки се одмах срушила и плакала. Тачно је знала ко је и зашто је тамо.

Posted by Love Adventured on Saturday, July 8, 2017

Кад је Тристон преминуо, Беки је пристала да донира његове органе онима којима је то потребно. Захваљујући њеном дирљивом гесту, пет људи је добило преко потребно продужење свог живота. Јаков је био срећан јер је добио Тристоново срце и Кели је договорио да он буде тамо на посебан дан овог пара. То је омогућило да један веома важан део Тристона буде присутан на венчању.

Беки је користила стетоскоп да чује откуцаје свог сина и није могла да обузда своје узбуђење. Плакала је попут детета и чак скакала горе-доле. Знајући да је срце њеног сина спасило живот другом младиц́у био је само појачање које је Беки требало.

I'm in heaven for your wedding so what shall I do? I'll come down to earth to spend it with you. So save me a seat, just…

Posted by Love Adventured on Saturday, July 8, 2017

Јаков је рекао да је долетео из Сан Дијега и да тај тренутак не би пропустио ни за шта на свету.

Иако је ова прича сигурно имала врло тужан почетак, то је својеврсан тестамент за сјајну моћ помагања другима.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Ало.рс