Србија

НЕВЕРОВАТАН СНИМАК ПОКУШАЈА ПЉАЧКЕ ОБИШАО СРБИЈУ: Маскирани разбојник упао у маркет и шрафцигером насрнуо на радницу!

Фото: јутјуб

Продавачица у Крагујевцу спречила је маскираног пљачкаша да опљачка продавницу, а све је забележено на снимку са надзорних камера.

Наиме, крагујевачка полиција ухапсила је Н. Р (1996) за кога се сумња да је покушао да опљачка једну трговинску радњу у насељу Бубањ, маскиран и претећи шрафцигером продавачици, која му је, уз невероватну прибраност и храброст, пружила отпор и отерала га.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Слободе су лишени и А. Б. (1984) и М. П. (1990) као његови подстрекачи, јер им је Н. Р. дуговао новац, који је требало да обезбеди овом пљачком трговинске радње коју су они типовали.

Н. Р. из Крагујевца ухапшен је због постојања основа сумње да је извршио кривично дело разбојништво у покушају.

Сумња се да је Н. Р. 2. септембра око 23 ушао маскиран у једну самосталну трговинску радњу у Крагујевцу и, уз претњу шрафцигером, од раднице (42) тражио новац.

Када је она почела да дозива власника радње, осумњичени је побегао. На снимку безбедносних камера види се да се ова храбра жена супротставила разбојнику гађајући га гајбом за пиће упркос томе што је он насртао на њу и претио оштрим предметом.

А. Б. и М. П. се сумњиче да су од Н. Р. тражили новац на име дуга, као и да су осмотрили радњу у којој се радница налазила сама, а потом наговорили Н. Р. да изврши разбојништво.

Полиција их је убрзо идентификовала и ухапсила.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Крагујевцу.

Извор: Курир