Спорт Србија

НИКО НИЈЕ ВЕРОВАО ДА ЋЕ ДО ОВОГА ДОЋИ! Шаренац се укључио у студио РТС-а и саопштио вести: Нешто није у реду са нашом селекцијом!

Уочи утакмице између Србије и САД у Кини, уживо у студио РТС-а јавио се спортски коментатор Слободан Шаренац са необичном објавом. Из студија РТС-а водитељ Предраг Страјнић упитао је Шаренца да ли се нешто мења у његовој коментаторској стратегији на шта је Шаренац одговорио насмејан.

– Из кошарке сам одавно научио да се припремаш корак по корак, не размишљаш далеко. Припремао сам се, али нисам знао да ли ће на овом првенству играти Србија и САД. Многи су то очекивали у финалу.Мислим да нико није веровао да ће до овога доћи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нико није предвиђао да ће се актуелни светски шампион наћи у борби за пето место са Србијом, првим фаворитом. Шта се десило после те прве групе нико не може да објасни. Наша игра се једноставно распала.

Нешто није у реду са овом нашом селекцијом, нарочито ако се ради о јачим екипама које играју јаку одбрану. Мислим да ће скок игра бити пресудна, а видећемо и ко се опоравио од пораза – рекао је Шаренац.

 

Извор: Ало.рс