Србија

ОВО ИМ СЕ НЕЋЕ ДОПАСТИ: Ево шта је Вучић поручио Хрватима у Њујорку !

Председник Србије Александар Вучић коментарисао је анкету у Хрватској у којој је оцењено да је он најодговорнији за то што две земље немају добре односе.

– Хрвати би све најлепше говорили о мени да је Србија слаба и унижена, да се клања за оно што није учинила, а пошто економски снажи и држи до себе, онда сам, наравно, ја крив, и то прихватам са одушевљењем – рекао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је додао, Хрвати имају „непогрешив њух“ за оног ко ради у интересу Србије и увек ће га, каже, ставити на прво место као свог противника.

Непогрешив нос имају да вам јасно покажу ко је тај ко добро ради за Србију – истакао је Вучић.

– Хрвати су направили анкету и закључили да је Србија крива за то што немамо најбоље могуће односе. А онда, ко би био крив него Александар Вучић, иако ја годину дана нисам никакву изјаву дао о Хрватској, све до пре неки дан – рекао је Вучић српским новинарима у Њујорку после састанка са Ангелом Меркел.

На коментар председничког кандидата у Хрватској Мирослава Шкора да српски шеф државе говори о будућности, зато што, како је рекао, има проблема да се сети прошлости, Вучић му је поручио да прочита књиге из психологије у којима пише да о будућности говоре управо они којима је чиста прошлост, а да се на прошлост враћају они којима савест није мирна.

Извор: Srbijadanas.com