Издвајамо Србија

ПОБУНА У ВЛАДИ! Након Вучићеве најаве, спрема се ИСТОРИЈСКА ИЗДАЈА!

Фото: Јутјуб

Потпредседница Владе Зорана Михајловић каже да не сумња да и у СНС има оних који покушавају да седе на две столице и који сарађују и са опозицијом у време када од њих стижу само увреде, напади и претње.

Појединци већ седе на две столице јер њих искључиво занима лични интерес и фотеља. Имају и договоре са појединим лидерима из Савеза за Србију о међусобном ненападању. И не само то већ им дају и информације о раду Владе. Сад увелико прете да ће прећи код Драгана Ђиласа и других лидера опозиционих партија ако им Вучић укине министарске привилегије. У сваком случају, кад и ако оду, то ће бити само боље по нас јер нам требају људи који ће радити у интересу народа, а не сопственом – каже наш извор из СНС.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он каже да Вучић до детаља зна ко је какав, ко са опозицијом одржава контакте, како се мешетари.

Превише је он времена на политичкој сцени Србије, прошао је сито и решето, постепено градио политичку каријеру и не могу прелетачи да га тек тако превеслају. Таквим особама следе смене, а то ће их највише и заболети, пошто гледају само лични интерес – истиче наш извор.

Потпредседник СНС Миленко Јованов каже да свакоме ко је у дилеми да ли да сарађује са Ðиласом или Вучићем, треба што пре разрешити дилему и послати га код Ђиласа јер такви са нама немају шта да траже.

Исто важи и за оне који су од СНС добили вишеструко више од онога што вреде, а никада нису показали захвалност, већ су умислили да су стварно лепи и паметни, да их народ обожава и да много вреде. Чак мисле и да њиховом чистунству смета борбеност СНС… Е, ти такви нека смисле одговор на питање зашто бисмо их уопште узели у коалицију и чиме могу да допринесу реализацији заједничке политике јер до сада нису показали ништа. А неки би могли и да провере колико су популарни без СНС, па можда добију и више од онога што ми процењујемо да вреде… – оцењује Јованов.

Потпредседница Владе Зорана Михајловић каже да не сумња да и у СНС има оних који покушавају да седе на две столице и који сарађују и са опозицијом у време када од њих стижу само увреде, напади и претње.

– Таквих је сигурно мало, али не сумњам да за њих знају они који у СНС то и треба да знају. Свако ко у СНС ради само за свој џеп, ко је спреман да сарађује са Драганом Ђиласом, чије су фирме у време док је био на власти имале промет од 600 милиона евра, ко жели са Бошком Обрадовићем и Вуком Јеремићем, који би чланове СНС затварали на стадионе и у логоре, таквима нема места ни у СНС ни у било којој институцији за коју је наша странка преузела одговорност. И зато мислим да је ова најава председника СНС Александра Вучића значајна и јасна: са таквима СНС не жели да има ништа – поручује Михајловић.

Према речима градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, Вучић зна о коме је реч међу министрима:

– Вучић ће знати да се захвали људима који су његово поверење прокоцкали. Показују да не верују у ову политику, да не верују у сувереност народа да одлучује на изборима и мисле да ће тајкуни поново да се дочепају власти. Избори пред нама су идеална прилика да се ослободимо свих калкуланата и оних који се воде ситносопственичким интересима.

Посланик СНС Владимир Ђукановић закључује да, ако неко од министара то ради, мора под хитно да буде смењен.

– Седи у Влади, прима плату, има све могуће бенефиције, а овамо ради те ствари, мешетари, онда тај треба да буде смењен са свих функција. Не постоји гора казна од моралне казне да те презре неко друштво, такав неко ни у самој опозицији не би био добродошао зато што, ако је продао нас, онда ће и њих – сматра Ђукановић.

Извор: Ало