Свет

ПОЗНАТА ПЕВАЧИЦА ПОГИНУЛА У ЈЕЗИВОЈ САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ! Породица НЕУТЕШНА, ћеркица (6) не престаје да плаче!

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Америчка кантри певачица Кајли Реј Харис (30) погинула је у четвртак уввече у саобраћајној несрећи у Новом Мексику у судару у ком су учествовала три возила.

Кајли је путовала према граду Таосу где је требало да учествује на једном фестивалу, а њену публику и познанике посебно је најежила чињеница да је недуго пре смрти објавила сторије на Инстаграму на којима плаче од среће.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У њима је певачица објаснила да је веома уморна и да јој иду сузе радоснице, и да је срећна што напокон стиже у Таос након 12 сати пута.

Додала је и како је за овај град вежу бројне успомене са сестрама и оцем који више није у животу, па се распалакала због тога. Иза певачице је остала шестогодишња ћерка, а њена породица замолила је новинаре и јавност да поштују њихову тугу и приватност.

„Сломљеног срца потврђујемо да је Кајли трагично настрадала у саобраћној несрећи. Тренутно немамо више детаља да поделимо и име њене породице молимо за приватност. Најбоља почаст њеном ентузијазму је ширење љубави и слушање музике која вас инспирише“, пише у саопштењу њене менаџмент компаније Торрез Мусиц Гроуп.

Бројни пријатељи, познаници и фанови остављају опроштајне поруке испод њених последњих фотографија на Инстаграму.

Извор: Курир