Издвајамо Србија

ПОЗНАТИ ПОЛИТИЧАР ПОГИНУО У СТРАВИЧНОЈ НЕСРЕЋИ КОД СУБОТИЦЕ: „Аудијем“ у пуној брзини се закуцао у камион!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Тројица мушкараца преминула су на лицу места, а једно дете је повређено у стравичном удесу, који се догодио на ауто-путу Нови Сад – Суботица, код места Жедник, када је аутомобил подлетео под камион. Према информацијама аустријских медија, животе су изгубили Сафет А, његов брат Сами А. и рођак Месут К, а повреде је задобио Сафетов осмогодишњи син.

Аустријски сајт ое24 наводи да се “ауди” дословно набио на приколицу камиона, вероватно, зато што је возач из Сиваса, у Турској, после 21 сат вожње и пет сати пре следеће станице у Бечу заспао за воланом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Није познато да ли је Сафет А, преводилац из Брегенца, у Аустрији, из Беча требало да настави директно за Форалберг и само одвезе брата Самија А. у Беч. Зна се само да су двојица браће, од којих је старији познати бизнисмен и један од оснивача бечке партије “Заједно за Беч”, погинули у страшној несрећи.

Њихов шурак Месут К, који је седео позади, такође је погинуо. Преживео је само осмогодишњи син Сафета А. Мајка дечака Фатма А. није била у колима.

Подсетимо, несрећа се догодила око 6.20 сати код места Жедник, а увиђај су урадили полиција и заменик основног јавног тужиоца из Суботица. За сада је познато да су на лицу места погинула три мушкарца из путничког возила марке “ауди”, док је дете превезено у болницу у Суботици.

Како се сазнаје, камион српских регистарских ознака кретао се у правцу граничног прелаза Хоргош, брзином од 80 километара на час. Великом брзином му се приближио и затим налетео на њега возач “аудија Q7”, аустријских регистарских ознака у коме су били турски држављани.

Извор: Ало