Србија

ПРЕКРШЕН СВАКИ ПРОТОКОЛ! Вучић изнервирано Американцима показао руком! Напустио говорницу, шок на конференцији за новинаре!

Вучић је са говорнице поручио да се разговарало о многим темама, а да када је реч о Косову да им је рекао да Србија очекује укидање такси и постизање компромисног договора, али то не значи да српска страна не добије ништа, а друга све. Председник је рекао и да су му сенатори рекли да виде колико је Србија економски напредовала.

Сенатори су се у свом обраћању прво захвалили Вучићу на изузетном гостопримству, приметили да је Србија изузетно економски напредовала, а онда рекли да су за компромис између Београда и Приштине али само под условом да је реч о узајамном давању и узимању јер се само на тај начин може доћи до компримиса у којем обе стране истовремено и губе и добијају.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На почетку конференције Вучић је стајао за говорницом, али сви окупљени су приметили да нешто није у реду. Вучићу је било видно непријатно и све време је покушавао да нешто гестикулира организаторима.

Наиме, са председникове десне стране амерички сенатори стајали су за једном говорницом, док се Вучић обраћао са друге.

Председнику такав вид организације и распореда није био по вољи из разлога што су двојица сенатора тако била у инфериорном положају, згурана за једном говорницом, па се председник понео домаћински и неколико минута након почетка конференције, прекршио је протокол и одмакао се у страну.

Вучић је потом све време стајао у позадини допустивши гостима да са новинарима разговарају на прикладан начин.

 

Извор: Ало.рс