Регион

Пукла брука у фамилији Миловог саветника Роћена!

Супруга некадашњег црногорског шефа дипломатије и амбасадора Милана Роћена, који је недавно био у центру медијске пажње у Србији после снимка телефонског разговора с Вуком Јеремићем из времена заједничке државе у којем се спрдају са Србијом, наводно је својевремено ухваћена у крађи у Москви после које се наводно позивала и на дипломатски имунитет?!

Наиме, супруга тадашњег амбасадора у Русији, наводно је била ухваћена пар пута у тзв. отуђењу предмета у радњи “Стокман”, након чега се наводно позивала на дипломатски имунитет, објавио је Ин4с.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Роћен, бивши амбасадор у Русији и садашњи саветник председника Црне Горе, био је актер серијала разговора, које је ИН4С објављивао.

Наиме, према сазнањима поменутог портала, супруга тадашњег амбасадора у Русији, наводно је ухваћена пар пута у отуђењу предмета у радњи “Стокман”, након чега се позвала на дипломатски имунитет.

Тим поводом, саветнику председника послата су следећа питања, на која није стигао одговор.

– Да ли је тачно да је Ваша супруга, Стана Роћен, два пута ухваћена у отуђивању женских одевних предмета у радњи Стокман у Москви, а да се потом позвала на дипломатски имунитет?

Извор: Курир