Регион

РЕГИОН У ШОКУ: МАЈКА се одрекла ЋЕРКЕ преко новина, разлог је СТРАШАН!

Док је за неке породице она позната „има да те се одрекнем преко новина“ само шала, једна Славица је буквално решила да се одрекне своје рођене ћерке, те је због тог чина постала прави вирални хит широм Балкана.

Славица Плантић из Подравских Сесвета у Хрватској одлучила је да се јавно, и то преко новина одрекне своје 34-годишње ћерке Бланке. Како пише портал Подравски , између њих две већ две године владају сукоби, због чега је Славица ону стару „има да те се одрекнем преко новина“ схватила буквално.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јавно се одричем своје ћерке и Бланка за мене више једноставно не постоји. Она је окренула мог супруга против мене и оговара ме где год се појави и због тога не желим да се било где спомиње као моја ћера. Изјаву о одрицању од ћерке даћу и код јавног бележника и учинићу све што је могуће да се и правно избрише као моја ћерка – каже Славица Плантић.

Кап која је прелила чашу, додаје Славица, била је у виду сталних лажи у судским споровима које је Бланка покренула против ње, као и чињеница да ју је пре годину дана истерала из куће у којој је Славица живела са супругом.

– Из дана у дан Бланка се труди да ми претвори живот у пакао. Проблеми су кренули кад се она развела и вратила кући јер јој нисам одобравала нову љубавну везу. Иако ово моје одрицање преко новина нема правну основу, имаћу барем морално задовољство, а сви наши познанци сад могу сазнати да сам се јавно одрекла своје ћерке и да она за мене више не постоји – закључила је она.

Новинари Подравског су контактирали и Бланку Плантић која истиче да би се она и њен отац заправо требали одрећи Славице због свега што је учинила.

– Мој отац је тешки срчани болесник са уграђена четири стента и он ме је звао да се вратим кући како бих могла да се бринем за њега јер је мама отишла у Подравске Сесвете да се брине о својим родитељима. Све је почело кад је отац сазнао за мамине љубавне афере због чега је имао и мождани удар. То је разлог због којег је покренуо развод и затражио је да се мама више не води на нашем кућном броју, а због насиља је добила и судску забрану приближавања нашој кући и комуникације с нама. Све те чињенице, као и њено стално малтретирање, разлог су због којих сам покренула и судски спор против маме – изјавила је Бланка Плантић.

Извор: Блиц