Регион

СКАНДАЛ! БАБА МОНСТРУМ ПОДВОДИЛА УНУКУ (11)! А једна ствар је посебно застрашујућа!

Фото: Јутјуб

Монструозан случај потресао Шипово код Мркоњић Града у Републици Српској. Жена осумњичена да је за новац девојчицу водила С. С.

ПОЛИЦИЈА у Шипову ухапсила је две особе због сумње да су сексуално искоришћавале једанаестогодишњу девојчицу из тог града! Како сазнају „Новости“, ухапшена је бака малолетнице С. С. Сумња се да је жена унуку подводила С. С., који има богат криминални досије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У ПУ Мркоњић Град потврђено је да су две особе ухапшене због сумње да су починиле кривична дела из области сексуалног искоришћавања малолетнице, али нису прецизирали о којем се кривичном делу ради. Због осетљивости случаја у полицији детаље нису могли коментарисати, а осумњичени су предати Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци на даље поступање.

Незванично сазнајемо да су грађани пријавили полицији да малолетницу често виђају у друштву С. С. Приметили су да се с њиме вози у аутомобилу и долази у његов стан, што им је било сумњиво. Полицајци су чак затекли С. С. у стану са малолетницом, а с њима је била и њена баба, за коју се сумња да је за новац подводила унуку овом мушкарцу.

– Истрага је у току и више детаља биће познато након саслушања осумњичених. Ради се о врло осетљивом кривичном делу и најбитније је да се заштити малолетна жртва – каже извор близак истрази.

Незванично сазнајемо да је малолетница живела с баком јер се мајка неколико година после њеног рођења удала и живи са супругом с којим има друго дете, док је отац непознат. Иначе, С. С. је досад више пута хапшен због разних кривичних дела, од туча и насилничког понашања до злоупотреба дрога.

У Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци наводе да се двоје осумњичених налазе на испитивању код тужиоца, а више детаља биће познато након саслушања.

ЗАКАЗАЛЕ ИНСТИТУЦИЈЕ

ОВАЈ случај шокирао је Шипово и нико не може да верује да је жена била у стању да на тако монструозан начин искоришћава своју унуку. Грађани сматрају да су ту, пре свега, заказале институције, и питају се где је у свему био – Центар за социјални рад.

 

Извор: Новости.рс