Регион

СТРАШНА НЕСРЕЋА У ХРВАТСКОЈ! У ВОЗИЛУ БИЛИ СРБИ?! Има погинулих,откривени стравични детаљи!

Двоје људи тешко је повређено у четвртак око 19.40 сати у саобраћајној несрећи на ауто-путу код одмаралишта Криж недалеко од Загреба, а један мушкарац касније је преминуо у болници од задобијених повреда!

Како наводи очевидац несреће за Курир, наводно су у питању српски држављани, али хрватска полиција за сада није издала званично саопштење о повређенима и настрадалим мушкарцем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Били смо први на лицу места и одмах смо стали за разлику од многих других возача. Позвали смо полицију ватрогасце и Хитну и покушали да зауставимо саобраћај. Екипе су дошле у року од двадесетак минута. Двоје је испало из возила, а једна особа је остала заглављена на седишту возача. Не знам у каквом су стању сада, две особе су на лицу места почеле да дају знаке живота, за трећи нисам сигуран“, испричао је очевидац који је редакцији Курира послао фотографије са места ужасне несреће наводећи да су у питању српски држављани.

На фотографијама које је читалац Курира послао виде се београдске таблице, мада тренутно нема званичних информација да су у питању Срби.

Како преносе хрватски медији, ситроеном је управљала жена (39), а кретала се десном траком ауто-пута А3 у смеру Славонског Брода. Даље наводе да је у једном тренутку скренула десно преко зауставне траке, ударила у заштитну ограду под коју се аутомобил подвукао и наставио да заноси по меком терену испод ограде.

Медији наводе да су у несрећи тешко повређени тридесетпетогодишњи путник коме је лекарска помоћ указана у КБ Дубрава, као и 39-годишња жена која је возила којој је помоћ указана у КБЦ Загреб и други 35-годишњи путник који је смештен у ОБ Иво Педишић-Сисак. Око 22 сата 35-годишњи је путник којем је лекарска помоћ пружена у КБ Дубрава преминуо, пренео је хрватски портал 24сата.

 

Извор: 24sata.hr/ Курир.рс