Свет

СУПРУГА САОПШТИЛА СТРАВИЧНЕ ВЕСТИ! Погинуо познати музичар и творац највећих хитова икада!

Гремијем награђивани тектописац Лешон Данијелс погинуо је у аутомобилској несрећи у Јужној Каролини у 41. години живота.

„С дубоком тугом потврђујемо трагичну смрт нашег вољеног супруга, оца, члана породице и пријатеља Лешон Данијелса, који је био жртва кобне саобраћајне несреће у Јужној Каролини“, објавила је на своме Инстагам профилу супруга несрећно преминулог кантаутора, Ејприл Даниелс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неутешна супруга описала га је као особу која је стуб њихове породице и човек од поверења.

„Желели бисмо да изразимо нашу искрену захвалност за непрестану љубав. Молимо вас да поштујете нашу приватност у овим тешким тренуцима“, додала је његова супруга.

Музичар Кирк Франклин опростио се од Данијелса емотивном објавом:

„Читава музичка заједница осећа губитак једног од највећих који је то икад учинио. Лешон Данијелс… стајали смо заједно пре недељу дана. Без речи“, написао је.

Певачица Кехлани такође се огласила на Тwиттеру.

„Твоје дело никада неће бити заборављено“, објавила је.

Данијелс је освојио Греми за најбољу Р&Б песму 2001. за хит сингл групе „Destiny’s Child“ у којој се прославила Beyonce, „Say My Name“, а 2014. године поновно је номинован у истој категорији за „Love and War“ Тамаре Бракстон.

Лашон је током каријере сарађивао са многим великим звездама као што су Лејди Гага, Спајс Грлс, Мајкл Џексон, Витни Хјустон и други.

 

Извор: The Guardian