Србија

ТРАГЕДИЈА ЗАДЕСИЛА СРБИЈУ! Трудница Татјана преминула током порођаја! А објашњење лекара ће вас оставити затечене!

Т. И. (39) преминула је јуче ујутру, иако је њена трудноћа била до краја уредна и ништа није указивало да би могло нешто да крене по злу.

Т. И. (39) из Мајданпека преминула је јуче ујутру током порођаја на Одељењу опште гинекологије и акушерства у болници у том граду под, засад, неразјашњеним околностима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се наводи, беба коју је родила је у добром стању и особље брине о њој. Иначе, смрт породиље затекла је запослене у Општој болници у Мајданпеку јер ништа није указивало, према истим информацијама, да ће за ту жену најрадоснији догађај у животу, рађање детета, бити кобан.

Од јуче ујутру, откако је дошло до тог немилог догађаја, лекари и сестре, укључујући директора те здравствене установе др Николу Стефановића, били су у болници, а биће урађена судско-медицинска обдукција како би се утврдио тачан узрок смрти.

Према речима извора, несрећној жени је то други порођај по реду, а трудноћа је била уредна до самог краја.

Нико од запослених није очекивао да ће та мајка умрети. Засад се не зна шта се тачно десило током порођаја. Не може чак ни да се претпостави док не стигну резултати анализа и не утврди се узрок смрти. Опет, ништа током порођаја те пацијенткиње није наговештавало било какве компликације, а камоли фатални исход. Порођај је објављен природним путем – истиче се.

Сазнања о смрти породиље потврдио је и сам директор болнице др Стефановић, који каже да је пацијенткиња преминула у 6.40 и да се јуче није знало шта је изазвало такав исход порођаја.

То је за ту пацијенткињу био други порођај. Већ смо предузели мере у расветљавању читавог случаја. Шта се десило и због чега, знаћемо после судско-медицинске обдукције. То је све што може да се каже засада – навео је др Стефановић.

Он је потврдио да је трудноћа Т. И. била уредна, као и да је беба добро.

Извор: srbijadanas.com