loading...
Свет

ТРАМП открио ко жели да га уклони, и да се одвија највећа ПРЕВАРА !

Амерички председник Доналд Трамп саопштио је да демократе желе да га уклоне како би Американцима одузеле све.

Трамп је објавио видео у коме је критиковао Демократску партију због онога што је описао као “највец́у превару у историји америчке политике”.

“Демократе желе да вам одузму оружје, желе да вам одузму здравство, желе да вам одузму глас, желе да вам одузму слободу, желе да вам одузму судије, желе да вам одузму све”, узвикнуо је амерички председник.

Наглашавајући да његови гласачи то не смеју да дозволе, Трамп је поновио да његове присталице морају да се боре да “исуше мочвару”, што је позајмљени израз који он врло слободно користи како би описао амерички политички естаблишмент, додајући да је исушивање мочваре “управо оно што он ради”.

​”Као никад досад, наша држава је у опасности”, изјавио је и заклео се да демократе покушавају да га “зауставе” јер је он председник који се бори за амерички народ.

“Они покушавају да ме зауставе, јер се борим за вас, а ја им никада нец́у дозволити да се то деси”, истакао је Трамп.

Трамп се тренутно суочава са опозивом, пошто су демократе у Представничком дому Конгреса САД почетком недеље најавиле покретање истраге за опозив због телефонског разговора са украјинским председником Владимиром Зеленским.

Демократе тврде да се Трамп ослонио на украјинског лидера како би покренуо истрагу против једног од Трампових противника, Џоа Бајдена. И Трамп и Зеленски негирали су да је било икаквог притиска током разговора.

Извор: Курир.рс

loading...