Србија

ТРАЖЕ РАДНИКЕ ИЗ СРБИЈЕ: Почетна плата 3.800 евра! Сваки прековремени сат се додатно плаћа, а омогућено је и додатно образовање!

Талас исељавања у потрази за бољим пословима и перспективом који је захватио бројне европске земље сваког дана расте у складу са понудом добро плаћених послова и могућношћу напредовања.

Нови у низу примамљивих је оглас компаније Go Global Consulting која тражи раднике за општу болницу у Саудијској Арабији која делује с канадском акредитацијом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Они траже велики број медицинских сестара којима нуде уговор о раду на годину или две, а он се наравно може и продужити, пише „Пословни дневник“.

Предуслови које заитересовани морају да задовоље су завршена медицинска школа, двогодишње радно искуство и познавање енглеског језика.

Посебне погодности које тај посао доноси су месечна нето плата на почетку 3.800 евра плус 150 одсто доплата за прековремени рад, 54 дана плаћеног одмора годишње, 30 дана плаћеног боловања годишње, смештај који плаћа послодавац.

Такође, плаћен је и превоз, авионска карта на почетку и на крају радног боравка, једна повратна авионска карта за годишњи одмор, премије за завршетак уговора у висини једне плате, бонус у висини половине основне месечне плате за сваку одређену годину и друге могућности образовања.

Најтраженија занимања су: медицинске сестре, лекари, радиолози, стоматолози, књиговође, хемијски инжењери, електроинжењери, ИТ сектор, кувари, грађевински техничари и инжењери, физиотерапеути, возачи, фармацеути, радиолози, инжењери хемијер, инжењери рударства, електричари.

 

Извор: Poslovni dnevnik