Србија

УПУЦАН МОМЧИЛО ЂУРИШИЋ: Полиција трага за починиоцем!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Улцињанин Момчило Ђуришић (67), лакше је повређен у пуцњави јуче рано ујутру у Пињешу.

Службеници интензивно трагају за починиоцима

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Рањени је отац Марка Ђуришића, за којег полиција проверава да ли је био на мети нападача након што су почетком јула испод његовог аутомобила пронашли експлозивну направу

Саговорник тврди да је шездесетседмогодишњак након пуцњаве хоспитализован, али да је касније отпуштен на кућно лечење.

Улцињанин Момчило Ђуришић (67), лакше је повређен у пуцњави јуче рано ујутру у Пињешу.

Полиција се није званично оглашавала тим поводом.

“Вијестима” је незванично речено да њихови службеници интензивно трагају за починиоцима, као и да Више државно тужилаштво руководи истрагом.

Саговорник “Вијести” тврди да је шездесетседмогодишњак након пуцњаве хоспитализован, али да је касније отпуштен на кућно лечење.

Рањени је отац Марка Ђуришића, за којег полиција проверава да ли је био на мети нападача након што су почетком јула испод његовог аутомобила пронашли експлозивну направу.

Тада је “Вијестима” саопштено да је један од пролазника видео сумњиву направу испод возила БМW улцињских регистрацијских ознака и алармирао надлежне органе.

Исти саговорник тврдио је да је експлозив превезен у Форензички центар.

Вештачењем ће покушати, између осталог, да утврде да ли је исти ДНК на направи и на појединим деловима аутомобила.

Полиција је, наиме, експлозив пронашла на улици испод аутомобила, али нису сигурни да ли је направа на било који начин била повезана са тим возилом.

Други Момчилов син, Саво правоснажно је осуђен на 13 година затвора због убиства Косовара Беће Ликаја, марта 2017. године у Улцињу.

Према наводима оптужнице, он је у стану који је користила његова девојка Мирнеса Дивљановић – убио Ликаја, тако што је у његовом правцу из пиштоља испалио више хитаца који су га погодили у пределу груди.

Ђуришић је у одбрани признао дело које му се ставља на терет, али је рекао да се није десило на начин описан у оптужници.

Тада је казао да жали због свега што се догодило тога дана, што је поновио и у завршним речима.

Извор: Ало