Србија

Ужас на Златибору: Рањеник (18) превезен у Београд! Лекари му се боре за живот!

Фото: Јутјуб

Судија за претходни поступак Вишег суда у Ужицу одредио је пртивор до 30 дана Ф. С. (18) из Краљева због сумне да је у суботу увече на Златибору ножем покушао да убије једног Чајетинца, а другом је нанео тешке телесне повреде.

Краљевчанину се на терет ставља тешко убиство у покушају, док се у истом предмету П. М. (18) из Ужица сумњичи за помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела. И њему је такође одређен притвор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пре три ноћи у туристичком центру Златибора дошло је до вербалног сукоба између Ф. С. и П. М. са Чајетинцима М. Ш. и С. Ђ, а жустру расправу која је претходила умало кобним сценама започели су двојица ухапшених.

Током препирке Ф. С. је потегао нож и три пута у грудни кош, од чега једном с леђа, убо М. Ш. Краљевчанин је затим сечивом насрнуо и на С. Ђ. коме је задао три ударца у пределу кука и бута. Услед задобијених повреда опасних по живот М. Ш. је најпре збринут у болници у Ужицу, а потом превезен за Београд.

Према незваничним сазнањима, обојица нападача, против којих је Више јавно тужилаштво поднело наредбу у спровођењу истраге, познати су полицији још од кад су били малолетници.

Извор: Ало