Спорт

ВЕЛИКИ ФАВОРИТ ЗА ТРОФЕЈ ИСПАО СА СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА! Шокови у Кини не престају!

Грчка је победила Чешку, али не са 12 разлике колико им је било потребно да у евентуалном троуглу са Чесима и Бразилцима дођу на прво место. Чешка и Грчка после овог меча имају 3 победе и 2 пораза, а толико ће имати и Бразил уколико од 14.30 очекивано изгуби од САД.

Једини начин да са другог места Групе К у четвртфинале Светског првенства не пласирају Чеси је да тим који предводи хрватски селектор Ацо Петровић направи сензацију и победи Американце.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уколико се чудо не деси, Чеси ће у четвртфиналу играти са губитником дуела Француске и Аустралије (14.00), док ће се са победником тог окршаја састати САД.

Изабраници Танасиса Скуртопулоса су као трећи у својој групи друге групне фазе заузели неку од позиција између 9. и 12. места на Светском првенству 2019. у Кини.

Грчку је највише пореметио Јанис Адетокумбо, који је испод просечне партије у четвртој четвртини добио и пету личну грешку, после фаула у нападу. Он је тиме постао једини играч на овом првенству који је на два меча (Чешка и Брази) добио пет личних грешака.

 

Извор: Б92